Despre Balta

INFORMAȚII DESPRE BALTĂ

Ferma de Crap Diosig este un centru de pescuit sportiv situat în apropierea comunei Diosig. Ferma de Crap Diosig primește crapiștii profesioniști într-o zonă unică, unde sunt întâlnite toate condițiile ideale pentru practicarea pasiunii pentru pescuitul de crap.

Balta de pescuit sportiv conține crapi comuni, foarte combativi, precum și crapi oglindă și ten. Apa din baltă nu a fost golită de peste 30 de ani, iar prima populare a avut loc în anul 2016 cu crapi între 1 – 8 kg. Pentru ca suntem în permanență preocupați de popularea fermeide crap, în ultimii ani au fost aduși crapi de la 10 la 20 kg. În baltă mai există și băștinași deosebiți, ce își așteaptă pescarii.

Balta este prevăzută pentru pescuitul sportiv de catch & release și este locul ideal pentru pescuitul familial, adesea foarte fructuos.

PESCUIT DE CRAP LA 30 DE MINUTE DE ORADEA

Balta Ferma de Crap Diosig se situează la 1,5 km de șoseaua asfaltată, într-un peisaj plin de verdeață, ce se întinde pe 40 de hectare.

Suprafață bălții este de de 38 hectare, având o lungime de 1,7 km luciu de apă, o lațime de 220 m și o adâncime 2-6 m. Balta este prevăzută cu 22 de pontoane confortabile. Pentru a înnoi populația și a vă oferi cele mai bune condiții de pescuit, în fiecare primăvară se efectuează o nouă populare.

Ferma de Crap Diosig este un centru de pescuit sportiv situat în apropierea comunei Diosig.
Telefon

0744 619 677

E-Mail

rezervari@fermadecrap.ro